maandag 14 november 2011

Family Love

Gisteren had ik een family-fotoshoot met Leila die je misschien nog kent van deze reportage, een alleenstaande maar trotse en lieve mama van Rania en Salah! Leila gaf me carte blanche wat locatie en concept betreft, ik trok met een koffer vol naar de heide en het bos! (ja, ik heb iets met het magische van een bos) Rania en Salah waren eerst niet al te enthousiast voor een "saaie fotoshoot" tot ik allerlei spulletjes uit mijn koffer toverde en ze mochten ravotten, in bomen klimmen, met ballonnen gooien, bellen blazen, hun mama in een hartje vangen en opzoek gaan naar paddestoelen en kaboutertjes en ja ze mochten zelfs tekenen en schilderen in het bos! Zelf ben ik niet echt te vinden voor klassieke studiofoto's of braaf geposseerde foto's. Ook op een mistige, grijze en koude dag zoals gisteren kon ik heel veel warmte en liefde voelen tussen mama, zus en broertje! En dat gevoel wou ik graag (zowel letterlijk als figuurlijk) in de verf zetten! Een gezellige namiddag, een magisch bos met mooie herfstpaddestoelen en blije en lachende kindergezichtjes...missie geslaagd!


5 opmerkingen:

 1. Mooie sfeer heb je daar gevangen Ilse! Heerlijk!
  Ik ga snel een baby maken... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige locatie. De kleur van het gras is zo mooi. Ben nog nooit op de heide geweest. Moet wat biezonders zijn. Heel mooie foto's van een trotse mama en haar fiere, speelse kids. Zelfs de mist in de verte draagt bij aan de mooie foto's al heb ik mijn buik momenteel meer dan vol van mist.
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo eenvoudig, zo eerlijk, zo heerlijk, zo sfeervol, zoooo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Kathy:Danku, snel hé! @flowersandhome:Danku,de heide is echt in alle seizoenen mooi en ik vind dat het iets van een safari-of savanahlook heeft,de mist maakt het inderdaad nog magischer (dat was trouwens de enige mistige dag hier) @Kruid je dag en Ioana:Dankuwel voor de complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen