vrijdag 4 november 2011

Zealand in the autumn

Met dit prachtige herfstweer trokken we naar één van mijn favoriete dorpjes in Zeeland!  Voor een dagje zee, een weekendje er tussen uit of om nieuwjaar te vieren trek ik al jaren naar dit oude, kleine en charmante dorpje: Burgh-Haamstede!  Hier ben ik super graag en geniet ik echt van de rust, de zeebries, de gezelligheid en vriendelijkheid van de Zeelandse dorpbewoners, het prachtige natuurgebied boswachterij Westerschouwen, struiken vol met oranje duindoornbessen en een bolus van het ambachtelijke bakkertje "Inde Soete Suikerbol"!  We wandelen onze vaste route, het voelt net als een beetje thuis komen hier!

We hebben enorm genoten van deze mooie dag, we verlaten het bos met zijn zonsondergang en warme gloed, zien nog net een hertje wegrennen over de heuvels en snuiven nog even de geur op van het gebrande hout uit de openhaard van het boshuisje. 

6 opmerkingen:

 1. heel mooi zussie :-)) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ken je er een leuk adressje om te overnachten? Grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Danku zussie! @Wendy: Wij zijn in Zeeland al geweest in bungalows van Center Parcs, Roompot en Landal, je kan ze terug vinden op de websites.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig en heerlijk moet het zijn even uit te waaien, even er tussenuit in de herfst, even weer energie opdoen. Deden we vorig jaar voor het eerst maar dit jaar niet en ik heb het echt gemist, nog meer dan een zomers weekje vakantie denk ik.
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dankuwel! Er even tussen uit kan inderdaad goed doen, ne mens zou dat veel meer moeten kunnen doen!

  BeantwoordenVerwijderen