maandag 12 maart 2012

Little Ilyas

Het voorbije weekend had ik kleine "Ilyas" voor mijn lens, zijn papa en mama deden hem dat al eens voor op hun huwelijksdag! Wat leuk om nu hun klein wondertje vast te leggen op de gevoelige plaat, weer zo puur en fragile, de manier waarop dit klein wondertje ongedwongen ligt en vredig ademt. Hoe prachtig hij ook is, ik vrees dat het nooit een fotomodel gaat worden, dat hij een fotoshoot niet echt ziet zitten dat heeft hij me wel duidelijk gemaakt! Bij de minste en kleinste beweging en vanaf dat hij geen warme handen meer rond hem voelde, werd hij wakker...maar na veel geduld en wachten (zijn mama kan dit beaamen) zag hij toch heel eventjes een pose als klein egeltje en in een hangmatje zitten! Zijn driejarig zusje Rania wist niet beter dan de volgende dagen met een klein doosje rond te lopen dat als fototoestel moest dienen om haar kleine broertje te fotograferen...wat de komst van een fotografe toch allemaal teweeg kan brengen! Hier alvast een kleine greep uit de fotootjes van Ilyas... 


Neem ook een kijkje op mijn website: www.fotografie-ilse.net en klik op "kinderen" voor de vernieuwde selectie van baby-en kinderfoto's.

5 opmerkingen:

 1. Heerlijk! Doet me eraan denken dat ik deze twee foto's nog aan je wou tonen; lijkt mij in de reeks te passen:
  http://pinterest.com/pin/259449628502568680/
  http://pinterest.com/pin/207447126555247230/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Danku voor jullie reacties! @Onderdeappelboom:Ik krijg die links niet open hoor!?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kopiëren en plakken in je browser; het zijn geen links.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ok, heb al eens gelijkaardige gezien; babyprops komen vanuit Amerika/Australië, daar is het hard in. Niet alles daarvan vind ik mooi, sommige poses vind ik wat gemaakt en te geforceerd. Ik probeer er mijn eigen touch aan te geven, heb het ook graag zacht en natuurlijk en probeer te zoeken naar accessoires die niet op internet te vinden zijn, maar dat is niet simpel, er is al zoveel!

  BeantwoordenVerwijderen