dinsdag 31 juli 2012

13 jaar geleden...


 ...dan schonk ik het leven aan een prachtige dochter "Nisrine", een Arabische naam dat wilde roos, rozenbottel betekend. Geboren  op de 31ste juli om 22u, met een lengte van 50cm en een gewicht van 3,580kg en heel veel donkere haartjes en een zacht bruin huidje. Op het geboortekaartje pronkte haar oudste zusje met een oude kinderwagen. Ho, wat is dat toch allemaal lang geleden, de tijd vliegt echt, nu heb ik een huis vol met tieners! O, ja, als ge wilt weten welke dochter  er nu juist verjaart, het is de deze. (voor ge ze wisselt met één van de andere)
En nu zal ik maar verder doen, want de dochter heeft me weer aan het werk gezet voor een thema-feestje! Maar voor die foto's moet ge nog wat geduld hebben hoor, eigenlijk heel veel geduld, want er staan nog veel foto's te wachten en werk ook nog! En laat ik dan nog maar zwijgen over die plannen en nieuwe ideeën van mij...5 opmerkingen:

 1. Op 23 juli was het tien jaar geleden dat mijn jongste geboren werd ;-) Ik heb dus ook alleen nog tieners in huis nu!
  Proficiat aan de dochter!
  Groetjes,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met je dochter!!!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat!
  Je hebt gelijk, wat vliegt de tijd, denk ik ook vaak. Intussen heb ik ook al een tijd een huis vol tieners waaronder een dochter die ook net dit jaar 13 werd, onze jongste.
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja wat vliegt de tijd snel en wat word ik oud,zie ze daar liggen ons kleine Nissy met alleen haar grote zus aan de kinderwagen!!!!!!Toen moest het bij ons mama al speciale fotokes zijn hi hi hi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte felicitaties voor je dochter en jij natuurlijk ook met je 16 jaar samen, Wow!! Veel geluk toegewenst!
  Ik heb genoten van al je prachtige foto's en verhalen uit Frankrijk: ik ga volgende week en krijg er door het zien van de foto's enorm veel zin in, bedankt Ilse <3

  BeantwoordenVerwijderen