maandag 30 juli 2012

16 Jaar samen!

Zon, strand, polders en Zeeland zorgden ervoor dat ik niet eerder aan dit blogstukje toe kwam! De voorbije week vierde ik 20 jaar samen zijn en 16 jaar getrouwd met de grote liefde van mijn leven! Ik prijs me nog steeds heel gelukkig met zo'n man naast mijn zijde, iemand die er altijd voor me is, me steunt in alles wat ik doe, mij bewonderd voor mijn ideeën, plannen en creativiteit... (euh, voor die Zeeland-foto's, een moestuin-update daar moet ge nog wel wat geduld voor hebben, ben trouwens nog helemaal niet klaar met dat Douce-France-verhaal !)


Met dank aan onze lieve dochter voor haar foto-prestatie in de Côte d'Azur!

4 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd Ilse, ik wens jullie nog vele gelukkige jaren toe!!

  Bedankt voor je lieve reactie op mijn blog! Je vroeg naar Toscane....ohhh, het is daar zó mooi! Wij zijn daar een jaar of vijf op vakantie geweest, het is dat je dan wel weer eens een andere omgeving wil zien, maar ik kan het je van harte aanbevelen. Wij hadden daar vaak een verblijf in een agriturismo, dat zijn meestal hele mooie (en fotogenieke) lokaties!

  Een fijne dag, ik ga na vier weken vakantie weer eens richting het werk, valt niet mee terwijl de rest van het gezin nog een paar weken kan uitslapen ;)!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaat de tijd vlug voorbij reeds 16 jaar woont ze al niet meer aan onze zij.
  Ze heeft het goed getroffen en dat maakt ons dan weer heel blij.
  Daarbovenop kregen wij van hun beiden nog drie lieve kleindochters bij.
  Dat dit geluk eeuwig mag blijven duren dat wensen wij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb lang gedacht dat je maar alleen bent, maar bij deze is het nu wel helemaal duidelijk. Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Home and Lifestyle: Hartelijk dank! Ook nog dank voor de tip in een verblijf in agriturismo, ben al eventjes gaan kijken en dat ziet er inderdaad heel goed uit! Heb je ook de kust in Toscane al gedaan? Inderdaad, na 3 jaar zuiden van Frankrijk, hoe mooi ook, willen wij nu ook wel eens iets anders zien! Succes nog met het werk en opstaan, dat valt inderdaad niet mee!

  @Natuurlijk-rijk: Meent ge dat nu? Mijn wederhelft is nogthans af en toe (ok, geef toe heel subtiel en best wel wat weinig) in beeld geweest. Haha, wie zou er anders die moestuin van 6 op 30m helemaal onderhouden?

  BeantwoordenVerwijderen