vrijdag 20 juli 2012

Les couleurs et saveurs de Provence 2

Azur-blauwe zeetinten, aardekleuren, diepe en felle kleuren van zuiderse citroen, artisjok, coeur de boeuf en abrikozen, ik heb het heel het kleurenpalet gezien en geproefd! Kuieren langs marktjes, bootje varen op de Sainte-Croix du Verdon, smullen van de mediterraanse keuken, de geur van lavendel opsnuiven, leven op het zuiderse ritme, ... Leven als God in Frankrijk, ik zou het best gewoon kunnen worden! Denk dat ik nog even in mijn Franse roes blijf... 

3 opmerkingen:

 1. Ach, wat een fijne fotoos...ik hoop volgende week wat Griekse plaatjes te maken...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! Prachtig hoe je die kleuren zo krijgt. Zou ik ook willen kunnen. Of zou ik daar dan toch voor naar 't Zuiden van Frankrijk moeten, nou ja, 'moeten', ik zou er best eens naartoe willen hoor ;-)
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is heel mooie en de kleuren bekom je door het mooi weer dan ziet alles er goed uit.Mocht hier de zon elke dag schijnen liepen er minder slecht gezinde rond en was alles hier zeker zo goed dan in het zuiden,ook als het daar bewolkt is en het regent is het er zeker zo triest als hier!!!!!Laat ons hopen dat die gele bol vlug te voorschijn komt.

  BeantwoordenVerwijderen