dinsdag 31 juli 2012

Ma petite douceur 9

Ja, de kleinste, de verwendste zeker!? Ook op vakantie kan ze mijn hart stelen met haar hoedje van stro en haar kersjes! De middelste dochter die poseert graag en is fotogeniek, de kleinste heeft dan weer echt een Holly Hobbie look, met haar witte huid, sproetjes en krulletjes past ze nogal dikwijls in het plaatje dat ik als fotograaf voor ogen heb. Ah, ja...het ging hier eigenlijk over 'La douce France' en over kersen, ja...die zijn ook overheerlijk daar in het zuiden!


3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke serie en het poseren gaat je dochter erg goed af! Hier roept vooral mijn jongste dochter van 14 vaak 'nee mam, niet nu' als ze voelt dat de lens haar richting op gaat. Want dan gaat ijdelheid een grotere rol spelen, het haar moet dan eerst worden gedaan enz., maar dat maakt de foto een stuk minder spontaan. Hopen dus dat je jongste dochter daar voorlopig geen last van krijgt :)!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kleinste maar groot en als een ster zich durven te laten fotograveren. Heerlijk dochters op die leeftijd. En nog gefeliciteerd met die 16 jaar.

  groeten Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Home and Lifestyle: Heb hier ook een dochter van 14 en dat herken ik wel! De jongste is 10 en daar kan ik nog enige spontaniteit terug vinden, hoewel dat vroeger nog wel wat meer was. Zolang het nog kan profiteer ik er van, maar vrees dat dat nu ook weer niet zo lang gaat blijven duren!

  @Pauline: Dankuwel! Ze zijn er ook een beetje met groot gebracht met dat fotograferen, ze weten niet beter dan een mama die daar altijd met haar camera ligt rond te zwieren!

  BeantwoordenVerwijderen