dinsdag 28 augustus 2012

Kleine Amani

Als fotografe begeef je je altijd tussen emoties en gevoelens en dat het niet altijd rozengeur en maneschijn is besef ik dezer dagen maar al te goed. Deze week zou ik normaal ook een newborn-reportage doen bij een super lieve familie waar ik een beetje de fotograaf aan huis ben, helaas kreeg ik eergisteren het verschrikkelijke nieuws te horen dat kleine Moussa zachtjes is ingeslapen. Dit heeft mij diep geraakt en kan het nog steeds niet geloven. Ik leef enorm met de familie mee en mijn gedachte zijn bij hun. Ik wens hun heel veel sterkte en steun toe, dat ze dit verlies stilletjes mogen verwerken en dat ze het ooit een plaatsje kunnen geven. Ik weet zeker dat ze Moussa voor altijd in hun hartje dragen en dat hij nu op een mooie plaats bij zijn oma is. Op mijn blog wil ik er ook even bij stil staan dat het leven soms heel anders kan lopen dan verwacht. 

Hoe hard het leven soms ook mag zijn, ik moet verder met de newborns en mocht deze lieve, kleine Amani op foto vastleggen. Een grote newborn dan, want Amani is al vier maanden oud. Met haar lieve lach speelt ze met plezier roodkapje en leeuwtje tot ze vanzelf in slaap valt! Het was fijn om met de trotse en geduldige ouders van Amani samen te werken! Ik wil hun ook nog bedanken voor het gebruik van enkele fotootjes op mijn blog!


3 opmerkingen:

 1. Wat een vreselijk bericht en al ken ik de familie van de kleine Moussa niet, toch wil ik hen ook heel veel sterkte toewensen! Ik kan goed begrijpen dat dat voor jou ook niet te bevatten is! Zo zie je maar...geniet van elke dag!

  De serie foto's van Imani is zó lief!!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken de mama van moussa ook . Ze is een toffe lieve collega van me en ik vind hetgeen gebeurd is gewoon verschrikkelijk. Ik hoop dat ze het een plaatsje kan geven...

  En je foto's zijn erg mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Home and Lifestyle: Het is inderdaad een vreselijk bericht en het is ook moeilijk om het te vatten, ik was er toch niet goed van, omdat ik zo'n goede band heb met die familie. Ook bedankt voor de complimenten!

  @'me': Dat is ook toevallig! Is inderdaad een hele lieve, al zoveel meegemaakt en nu dit er nog bij! Ook bedankt aan jou voor de complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen