donderdag 16 augustus 2012

Verloren hartje in zeeland...

Bij warm weer trek ik het liefste naar mijn favoriete plekje in Zeeland, ik heb er mijn hartje verloren! Herfstvakantie, Pasen of Nieuwjaar, het maakt niet uit, het is er altijd super gezellig! Voor mij geen aangelegde dijk en kilometers lange dijk met appartementen aan de Belgische kust, geef mij maar een klein dorpje met een ouderwets ambachtelijk bakkertje, een pannekoekenmolen, een prachtig bos, duinen en natuurgebied! 


En ook al fotografeerde ik daar al honderde keren de zee en het strand, zonsondergang, het blijft voor mij een uniek en bijzonder plaatsje! En ook al ben ik helemaal weg van de Provence, de kust aan de Côte d'Azur kan echt niet op tegen deze zee met zijn strand en zijn mooie natuur!

7 opmerkingen:

 1. Prachtige foto's Ilse! Ik kom te weinig aan de kust, het is hier jammer genoeg wat ver vandaan! De foto's met tegenlicht zijn ook erg mooi. Fotograferen vind ik erg leuk om te doen, maar ik heb nog veel te leren!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankuwel voor de complimenten! Jammer, jullie hebben zo'n mooie kust! Ook ik heb nog veel te leren hoor! Overal en altijd fototoestel bij hebben, proberen, experimenteren en doen, zelfstudie hebben me veel bijgeleerd. Leuk trouwens dat je mijn blog volgt! Lieve groet, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, geef me dat ook maar! Was onlangs op 'bezoek' aan die Belgische kust maar kom er anders nooit. We maakten een wandeling maar ik moest tot de conclusie komen, alweer, dit is niets voor mij!
  Maar.... zijn jullie nu alweer op reis????..... of geweest.... Wat een supervakantie zullen jullie erop zitten hebben!
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee, het is ook niets voor mij de Belgische kust! Nee hoor, we blijven spijtig genoeg niet reizen, het was maar een daguitstapje hoor. Inderdaad een super vakantie, maar in september er weer tegenaan vliegen!Lieve groet, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'Dag'uitstapje naar Zeeland? Dacht dat dat te ver was... maar jullie liggen daar veel dichter bij Nederland natuurlijk. Wij maken eerder een daguitstapje naar de, ook veel mooier dan de Belgische, Franse kust, vanwaar je met helder weer zelfs Engeland ziet. Daar maakte ik vorig jaar een post over. Dit jaar zijn we er jammer genoeg nog niet geraakt, en de vakantie loopt op zijn eind.... Het was een vreemde vakantie deze, iedereen moest altijd wel ergens heen, en ik bleef thuis achter met de was en strijk en... maar ik klaag niet hoor. Zo is het met groter wordende kinderen vrees ik dus geniet nog van jullie uitstapjes met de drie dochters!
   Groetjes,
   Marian

   Verwijderen
  2. Het is ongeveer een 50min. rijden naar Zeeland, net hetzelfde dan dat we naar Knokke-Heist rijden. Ja, Franse kust ook heel mooi, teminste die kanten toch! Zitten jullie daar dan dicht tegen? Dat geloof ik best dat vakantie met grotere kinderen zo verloopt, ik besef maar al te goed dat binnen enkele jaren mijn vakanties er ook wel zo zullen uitzien! Maar je kan hier nu ook volop van de zon genieten hé in je mooie bloementuin! Grtjes, Ilse

   Verwijderen
 5. HIer straalt zoveel zomer vanaf, heerlijk!!!

  BeantwoordenVerwijderen