dinsdag 25 september 2012

Sylvia & Jan

Op de voorlaatste zomerdag gaven Sylvia en Jan elkaar hun ja-woord en trok ik met hun naar het Zomerhuis. Ik waande me heel eventjes in een elfjesbos, Sylvia deed me denken aan een fee en ook Jan leek net uit een sprookje te komen! Ook weer twee heel aparte, bijzondere en unieke mensen met een sterke persoonlijkheid en een uitgesproken visie op het leven. Sylvia en Jan zijn paganistisch, echte natuurliefhebbers, vieren de natuurfeesten, midzomer, midwinter en de oogstfeesten, schilderen heel graag en brengen hun dagen door met hun leuke samengestelde gezin Linde, Maarten, Marjolein, Nele, Annabel, en Roselien. De namen van de meisjes doen me trouwens ook denken aan natuur en bloemen. Wat heerlijk om deze mensen te ontmoeten! Ik wens hen nog heel veel geluk, liefde en heel veel natuurfeesten samen en een heel gezellig en warm Keltisch huwelijksfeest met handfasting!


Nogal logisch hé dat je zo'n natuurliefhebber bent als je familie bent van de Onder de appelboompjes !

8 opmerkingen:

 1. Wat een bijzonder stel! Dat lijkt mij nou zo leuk, om juist anders dan anders uit te kunnen pakken als fotograaf, juist omdat het bruidspaar ook anders dan anders is. Je hebt prachtige foto's gemaakt!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is heel speciaal maar zeer natuurlijk daar houden we van he !!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dank u wel Ilse, de foto's zijn prachtig !!!
  Ze geven precies weer wie we zijn , super gedaan .
  Sylvia & Jan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's. Dus proficiat, ook aan Sylvia & Jan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie mensen en prachtig in beeld gebracht. Je blog staat bij mijn favorieten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk al die reacties! En met het nieuwe concept dat ik voor ogen heb is het zeker leuk om als fotograaf met zo'n reportages van bijzondere mensen naar buiten te komen! Super dat Sylvia en Jan er heel tevreden van zijn, dat is nu net de bedoeling om een koppel zo goed mogelijk weer te geven wie ze zijn, ik heb daarvoor een heel groot inlevingsgevoel! En altijd leuk te horen dat mijn blog bij iemands favorieten staat!

  BeantwoordenVerwijderen