dinsdag 11 september 2012

Workflow 1

Ik zal dan nog maar eens een tipje van de sluier opheffen en iets meer vertellen over al die ideetjes en plannen die al maanden door mijn hoofd spoken! Er is een nieuw logo, maar dat hadden jullie misschien al opgemerkt aan de kop van mijn blog? Het was dringend toe aan iets vernieuwend, aan iets speels, enkel het blindschetsje van het fototoestel (wat ik trouwens al heel wat jaren in mijn logo heb staan) mocht blijven. In een eerder blogstukje konden jullie al lezen dat ik nog meer met accessoires en thema's ga werken, vooral retro en vintage. Bij al die nieuwe plannen daar horen ook zoektochten op rommelmarkten en kringloopwinkels bij, opzoek naar leuke winkeltjes met spulletjes en prulletjes voor de dvd-hoesjes  en albums en cadeautjes in te pakken... Nieuw zijn ook de koekjes met tekst voor styling-shoots, dat is dus nog niet het laatste koekje dat je hier ziet passeren! 


Omdat ik zoveel de vraag krijg wat dat 'accordionmapje' nu juist inhoud plaats ik hier een foto van zo'n collagemapje...

Wordt vervolgd...

5 opmerkingen:

 1. Leuk hoor, zo gooi je nog meer creativiteit in fotografie! Ik ben erg benieuwd en wens je veel succes met het verwezenlijken van je plannen!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wohauw ! helemaal mijn ding ! super ! wie weet kunnen wij op gebied van vintage en recuperatiemateriaal nog wat van mekaar leren !
  groetjes,

  Régine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk, je nieuwe logo en wat heerlijk dat je borrelt van de ideëen.
  (die koekjessteker is goed, hè, ik heb hem ook al een tijdje in huis, de koekjes alleen nog niet geblogd;-)
  groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Home and Lifestyle: Dankuwel voor je lieve wensen!

  @Tafel van Amandine: En jouw werk is ook helemaal mijn ding! Inderdaad we kunnen nog van elkaar leren! Hoop gauw eens langs jouw winkel te komen!?

  @boeddhamum: Deze keer waren het koekjes voor de rest van het gezin, maar zou koekjessteker ook voor mijn glutenvrije koekjes kunnen gebruiken, moet dan wel eens kijken met welk deeg, want heb een deeg genomen dat niet rijst, anders lopen de lettertjes helemaal uit. Misschien moet ik dan nog maar eens op jouw blog gaan rond neuzen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waauw zeg, ik kijk uit naar al die creatieve ideetjes. Tof logo! Die verpakking alleen al is om op te eten.

  BeantwoordenVerwijderen