woensdag 3 oktober 2012

Anneke & Peter

Van een super origineel huwelijk naar een heel alternatief huwelijk en dan weer naar een heel romantisch sprookjeshuwelijk zoals dat van Anneke en Peter. Anneke trok met haar droomprins naar een romantisch plekje aan het water voor een pick-nick en een huwelijksfeest op een prachtige Kasteel in  Wissekerke Bazel. Buiten de koekjes met hun namen hoefde ik deze keer niet te zorgen voor een setting en extra accessoires, Anneke is binnenhuisarchitecte en zorgde dus zelf voor haar pick-nick-setting in haar kleuren wit, grijs en paars met een accentje fel blauw. Ook al is dit koppel al vijftien jaar samen en hebben ze ondertussen ook twee schatten van kinderen, ze lijken nog steeds even verliefd!


Terwijl de maan schijnt over het magische kasteel en het dansfeest van start gaat, vertrek ik weer, met mijn gedachte al weer naar het volgende avontuur...

5 opmerkingen:

 1. Wel is weer heel mooie he,oude lokatie heeft iets en de bruid gekleurd kleedje maakt het allemaal speciaal.De koekjes nooit gezien passen er uitstekend bij.Ben benieuwd wat jij de volgende maal weer uit uw mouw gaat schudden !!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We hadden hoge verwachtingen van je maar die heb je volledig ingevuld! Deze speciale dag was zo snel voorbij maar jij hebt er voor gezorgd dat hij voor altijd bij ons gaat blijven...prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goh Ilse, ik heb een naam voor jouw fotografie: Eén groot avontuur. Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende plekken, zoveel verschillende indrukken. En jij legt ze allemaal voor altijd vast. Daar maak je mensen gelukkig mee. Heel mooi wat je doet.
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bangelijke mooie foto's !!!!! je collega's van Kousenboetiek & Wolford !!!!

  BeantwoordenVerwijderen