zondag 7 oktober 2012

Een koekje van eigen deeg

Het was me weer een druk weekendje, maar weer met super leuke opdrachtjes! Zoals een geboortekaartje ontwerpen voor baby Elias! Ik kreeg carte blanche, na even brainstormen kreeg ik een leuk idee met koekjes en dan begint dat idee te groeien en vorm te krijgen... Vandaag trok ik naar Gent voor dit kleine koekje te fotograferen, vers van de pers...

{op de afbeelding klikken voor een groter formaat}


Wel, het is een mooi koekje uit 'eigen deeg' en geloof mij, hij is echt om op te eten! Super dat mama Horya ook een koekjesteker bestelde om koekjes te maken met als tekst: 'mama Horya' en 'papa Kevin'! Het was trouwens weer super fijn om deze lieve mensen op mijn pad vol avontuur tegen te komen! Horya en Kevin, dankjewel voor jullie vertrouwen in mij en ik weet zeker dat Elias een mooie toekomst te wachten staat bij zulke prachtige ouders!

4 opmerkingen:

 1. mooie reportage! Even een vraagje: waar hebben jullie die koekjessteker gekocht? Lijkt me echt leuk om op verjaardagen enzo te doen!

  Greets

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie baby en zoveel haartjes,wat verschillen alle baby's van elkaar ieder op hun beurt even mooie.En de opdracht weer goed vervuld met u unieke ideetjes.Nooit prijs geven waar je alles vind want wie zoekt vind uiteraard alles zo ook de weg naar fotograaf die dit alles uitwerkt!!!!!!!!Doe zo verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. deze zijn ook heel leuk ,kaartje inc koekjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen