vrijdag 26 oktober 2012

Peruaanse magie

Deze keer was het aan mij om voor illustratrice Kathy eens iets terug te doen! Ooit gaf ze me les digitale beeldvorming/illustraties op de academie, maar ondertussen is ze een vriendin geworden. Kathy stapte vijf jaar geleden met haar Peruaanse droomprins in het huwelijksbootje en wou voor deze gelegenheid graag een fotoreportage in 'haar' zo geliefde bos! Dat ze daar veel tijd doorbrengt, inspiratie opdoet en tot rust komt, dat kan je hierhier en hier wel zien! Ook ik vertoefde al meermaals in dat bos voor onze family-shoot en om de sprookjesmagie van het bos op te snuiven! Zelf heb ik ook weer genoten van  het bos, van Kathy en Javi hun openheid, spontaanheid, hun lieve Peruaanse woordjes die ze elkaar influisterde, de nog steeds verliefde blik in hun ogen, hun intense warme zoenen en Kathy haar kennis en interesse voor de paddestoelenwereld. Kathy en Javi, dankjewel om mij even mee te nemen in jullie magisch Peruaans verhaal!


En neem zeker op Kathy haar blog een kijkje, ze heeft pareltjes van illustraties, ook Javi is gebeten door de fotografie. Omdat dit creatieve en kunstzinnige koppeltje zelf zo'n sterke visie hebben op alles en zelf oog hebben voor compositie, kleur, licht en detail, zorgde het  natuurlijk wel voor een extra uitdaging voor mij.

3 opmerkingen:

 1. Een hele mooie serie, waarbij iedereen zich meer dan 100% heeft ingezet.

  Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige reeks, Peru verenigd met onze herfst. Bedankt ook voor het linkje naar Kathy's blog. Nam net een kijkje en het is meteen duidelijk waarom jullie vriendinnen geworden zijn, twee creatieve geesten samen. Prachtige blog ook. Mooie tekeningen en foto's.
  Prettige herfstvakantie!
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen