vrijdag 18 januari 2013

Koekjesbakkerij

De bakkerij staat niet stil...weer tijd om koekjes te bakken, deze keer met de naam 'Emir'! Mama Charis zag dit geboortekaartje op mijn blog en was onmiddelijk helemaal weg van het ontwerp! 


En gisteren was het dan zover, tegen de morgend kreeg ik een sms-je dat Emir geboren was! Dat betekende voor mij: vliegen naar het ziekenhuis, newbornshoot, vliegen naar de fotowinkel voor afdruk en dan uren van snijden en lijmen...om dan om 20.30u helemaal klaar te zijn met deze suikerbonen-verpakkingen: 


Hier is hij dan, vers van de pers, een paar uurtjes op deze wereld...deze mooie Emir met Turkse roots. En aan dat laatste daar heb ik natuurlijk aan gedacht: een aangepast hoedje en zijn lieve ouders zorgden voor de mini Turkse sloefjes! De omstandigheden waren misschien niet optimaal, door de drukte in het ziekenhuis lag dit kleintje nog in de verloskamer, Charis en Volkan waren best nog wel moe en moesten nog even bekomen van hun kleine wondertje. Charis en Volkan, het was fijn om dit moment met jullie te delen!


(Ik weet het, diegene die hier een reactie achter laten vinden het niet leuk , maar heb mijn woordverificatie terug moeten aan zetten, krijg teveel spam binnen op mijn blog! Maar laat jullie dat niet weerhouden!)

5 opmerkingen:

 1. Toch heel mooi geworden deze serie! Die vogeltjes zijn er ook heel schattig bij! Prachtig geheel zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig Ilse! Wat ben jij druk geweest met al die doosjes, maar het is wel bijzonder mooi en origineel. De foto's met de vogeltjes zijn ook erg leuk!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een beauty! En wat een prachtige, met veel liefde gemaakte kaartjes, doosjes, mutsjes en foto's, Ilse!

  BeantwoordenVerwijderen