vrijdag 8 februari 2013

Blogverjaardag met give-away

Twee jaar geleden plaatste ik op 31 januari mijn aller eerste blogstukje en mijn plannen waren dan ook om op 31 januari dit blogstukje te plaatsen. Maar helaas had ik net dan het verschrikkelijke nieuws gekregen dat onze negentien-jarige nichtje een einde aan haar leven heeft gemaakt. Ze is op 30 januari'13 voor de trein gesprongen, zo jong, zo mooi met nog een hele toekomst voor haar, niemand die het begrijpen kan wat er in dat levensgenietertje haar hoofdje omging? Ze moet ergens diep vanbinnen toch niet gelukkig geweest zijn of was deze wereld toch niet de juiste plaats voor haar? Het afscheid van Liesbeth was mooi, maar zo pijnlijk en emotioneel! Het blijft nazinderen en haar afscheidslied blijft hangen...


Staring at the bottom of your glass
Hoping one day you'll make a dream last
But dreams come slow and they go so fast
You see her when you close your eyes
We only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go
Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missing home
Only know you love her when you let her go

May be one day you'll understand why

(passenger)

Liesbeth verdiend hier een plaatsje en dat wij ons bewust worden dat we moeten genieten van iedere dag, ons niet druk moeten maken in kleinigheden en dat we nooit alleen zijn...

Ik heb er ondertussen al twee fijne blog-jaren opzitten en ga nu aan mijn derde blog-jaar beginnen, nog steeds met heel veel enthousiasme en plezier! Ik zou het zelfs niet meer kunnen missen, het is voor mij een soort dagboek over wat mij bezig houdt, wat mijn pad kruist, wie ik ben en hoe ik me voel, mijn visie en kijk op de wereld... dat ik graag wil delen. Vanaf het begin koos ik bewust niet voor een blog met enkel en alleen mijn foto-werk, ik wou het graag wat persoonlijker en laten zien wie en wat er nog achter 'die fotograaf' schuilt. Bloggen is ook voor mij ook heel verrijkend geweest, ik heb eruit kunnen leren, ik ben erdoor kunnen groeien, nieuwe perspectieven, inspirerende mensen en blogs leren kennen... 

Al die bezoekers, lezers en reacties doen enorm veel plezier, ondertussen zijn de page-views al opgelopen tot 66.115, de laatste maanden is dat ongeveer een gemiddelde van 80 à 130 bezoekers per dag. Ik vind het ongelooflijk en onvoorstelbaar tot waar mijn blog overal rijkt: 8.244 pageviews uit Nederland, 4.346 uit de Verenigde Staten, 2.396 uit Duitsland, 945 uit Frankrijk, 853 uit Rusland, 504 uit Verenigd Koninkrijk, 429 uit Marokko, 225 uit Algerije en 129 uit Spanje. Ik kreeg ook al verschillende bestellingen uit verdere oorden voor Kerstkaartjes en sfeerfoto's van mensen die via via op mijn blog zijn terecht gekomen, aanbiedingen voor reviews te schrijven, uitnodigingen voor jong opkomend fotografisch talent, en dit koppeltje werd zelfs gecontacteerd door een Nederlands TV-pogramma die op mijn blog terecht zijn gekomen en interesse hadden in unieke en bijzondere koppels! Dit is gewoon buiten alle verwachtingen! Dankuwel nog aan alle bezoekers!


Ik ben niet iemand die constant aan 'Give-away' of aan reclame-stunts meedoe, maar voor deze gelegenheid wil ik graag en net zoals vorig jaar een set van mijn nieuwe sfeer-kaartjes weggeven. Maar niet zomaar, ge zult u best moeten doen om eerst het juiste antwoord te raden! Mijn vraag is: wie van deze koppeltjes die het afgelopen jaar in het huwelijksbootje stapte kreeg de meeste pageviews? Alle huwelijken hadden hun eigen sfeer en karakter, maar als ik mijn top vier selectie moet maken, waren voor mij deze wel heel apart en bijzonder:
1) Ruth & Nick
2) Sylvia & Jan
3) Nazeha & Mo
4) Heike & Sven
Alleen antwoorden die hier onderaan bij 'reacties' worden achter gelaten zijn geldig en diegene die als eerste het juiste antwoord geeft heeft gegeven is de winnaar! (wordt bekend gemaakt op 15 februari ' 13, om jullie nog wat langer in spanning te houden)!


Dit pakje met kaartjes en enveloppen ligt alvast te wachten op zijn nieuwe bestemming...

8 opmerkingen:

 1. Ik hoop stiekem dat het Sylvia en Jan zijn natuurlijk :-) Maar het lijkt me dat jongere koppels misschien nog veel meer mensen hebben die doorklikken naar de reportage op jouw blog. Maar als het Sylvia en Jan zijn, en ik ben de eerste die het raad, dan zijn de sfeerkaartjes voor hen. Wij proberen sinds begin dit jaar ook te begrijpen waarom iemand uit het leven stapt, dus het zou hen deugd doen. Ik wens je ook heel veel sterkte met het verlies van je nicht. En een proficiat, je blog verdient zijn succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het bericht over jouw nichtje bezorgd mij kippevel, heel veel sterkte voor iedereen die haar lief was, wat moet dit een enorm onvoorselbaar moeilijk verdriet zijn.
  Het voelt eigenlijk een beetje raar om gelijk over te schakelen naar de give away....
  Maar ik denk dat nazea en mo het juiste paar is. Wel moeilijk kiezen hoor, het zijn allemaal zulke totaal verschillende en o zo mooie foto's, ik ben echt onder de indruk van jouw fotografeertalent!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Omdat er nog niet op Ruth & Nick is gegokt, doe ik dat dan maar.
  Ik wens jullie allemaal erg véél sterkte! Het is op sommige momenten zo moeilijk te begrijpen wat er allemaal door iemand zijn hoofd spookt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoef niet meer te raden, want winnen kan ik nie meer..

  Veel sterkte met het verlies van je nichtje, alhoewel ik niet kan begrijpen dat men echt niets weet als iemand zo diep in de put zit.. tja..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook van hieruit heel veel sterkte bij dit onmenselijke verdriet !
  Ik gok op koppeltje nr 3 en wens je nog veel bloggenot toe !

  BeantwoordenVerwijderen