maandag 18 maart 2013

Behind the scenes

Als je de newborn-beelden op mijn blog ziet van al die slapende baby's, dan zou je haast gaan denken dat ze allemaal door alles door lijken te slapen, zich zonder protest in allerlei poses laten leggen en zich van de éne in de andere newborn-prop laten wikkelen. Maar alle klanten die al eens een newbornshoot hebben laten doen weten dat het niet altijd makkelijk is en dat het wel wat tijd en geduld vraagt en talloze keren terug in slaap wiegen en sussen! Enkele beelden van afgelopen zondag, en alle credits voor deze foto's gaan naar mijn vijftien-jarige dochter! Buiten haar studies voor Humane Wetenschappen volgt ze op de academie 'Digitale beeldvorming', heeft ze een jaartje geleden haar eerste reflexcamera gekocht, heeft ze dromen en plannen om ooit fotograaf te worden of samen met haar mama te werken (opvolging verzekerd dus), maar of ze na haar eerste newborn-shoot nog even enthousiast is...??? (zo zeker is die opvolging nog niet denk ik) 


Ook al gaat het soms moeilijk, is het zweten en heel veel geduld hebben, ik doe dit met heel veel passie! Voor mij werkt het zelfs heel rustgevend, werken in een gezellige en rustige sfeer zonder tijdsdruk. 

15 opmerkingen:

 1. Heel leuk om dat te zien, zo achter de schermen en goed gedaan dochter van 15! (ik heb er ook zo een..) ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het hoeft natuurlijk niet, maar wel leuk als er één van de dochters interesse voor heeft!

   Verwijderen
 2. Leuk om deze beelden te zien! Slapen al je baby's altijd zo lief op je foto's, hier lijkt de baby zich regelmatig af te vragen wat jullie toch in vredesnaam allemaal aan het doen zijn ;-). Leuk ook dat je dochter ook een passie voor fotografie heeft!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad zo kijkt hij ook wel! Gelukkig beseffen ze niet wat er gebeurd en vergeten ze het ook weer snel!

   Verwijderen
 3. Wauwie, wat een talent! Dat belooft :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat heeft je dochter heel mooi vastgelegd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dakuwel! En voor op je vraag uit één van de vorige reacties op mijn newborns terug te komen; ik had het bij mijn eigen kinderen ook niet moeten doen, waren ook geen vaste slapers en bij het minste wakker!

   Verwijderen
 5. Wat een prachtige beelden, zo achter de schermen. Ik heb genoten van dit blogberichtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Knap! en uit ervaring kan ik zeggen dat Ilse zoooooooooo veel geduld en liefde in zich heeft, zodat uiteindelijk elke uk er stralend opstaat! Geweldig dat je dochter jouw passie deelt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankuwel Aurelie! Dat is heel goed opgemerkt en zo'n mooi compliment! En zoals je wel al gelezen zal hebben was jouw Marilouke echt niet de enige moeilijke newborn, lijk er de laatste tijd meer moeilijke dan makkelijke te hebben!

   Verwijderen
 7. dit lijkt me werk voor fotografen met erg veel geduld!!! leuk eenste kunnen megluren achter de schermen!
  hopelijk dat jullie -jij en jouw dochter- in de toekomst een geweldig team zullen vormen, zou wel fijn zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Indedaad, als je geen of weinig geduld hebt dan kan je er best niet aan beginnen! Denk een dochter in het team een beter optie dan iemand vreemd, het zou leuk zijn als ze dat in de toekomst zou zien zitten.

   Verwijderen
 8. Behind the scene foto's vind ik altijd erg leuk om te zien... Krijg je een goed beeld van wat er allemaal bij komt kijken!

  BeantwoordenVerwijderen