vrijdag 1 maart 2013

Jasper

Karen en Gerrit heb ik enkele jaren geleden al eens op de gevoelige plaat vastgelegd op hun huwelijksdag, vorige week mocht ik hun kersverse zoontje Jasper fotograferen. Heel veel geduld, tijd, uren in slaap wiegen, sussen, tuutje klaar houden en talloze pogingen heeft het gekost om Jasper te doen slapen! Het werd me al snel duidelijk dat dit kleintje andere plannen had dan slapen en mooi in poses te gaan liggen! Bij de minste aanraking of beweging werd Jasper klaar wakker, gelukkig kon ik rekenen op heel geduldige ouders en heel wat humor van papa Gerrit! Wanneer het echt maar niet wou lukken ben ik overgegaan tot 'plan B'; met mama en papa op de foto, ook al ging dat eerst ook wat moeizaam, het leverde toch nog iets op...beelden van een trotse en liefdevolle mama en papa... 


Ik vind het telkens ook weer leuk dat sommige creatief zijn met het geboortekaartje en suikerbonen; het geboortekaartje van Jasper is een ontwerp van Karen haar broer en zij maakte zelf aangepaste suikerbonen. 

7 opmerkingen:

 1. Ziet er al prachting uit Ilse. We zijn benieuwd naar het eindresultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooie serie, op de foto's lijkt Jasper amper wakker te krijgen. Voor zijn ouders mijn hartelijke felicitaties!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel vaak toen ik je foto's zag, dacht ik, wat moeten dat makkelijke en slaapgrage babiekes zijn, da zou met mijn koterkes vroeger NOOIT gelukt zijn en zie, er zijn er toch nog waarbij het niet zo makkelijk gaat om ze te laten slapen en ze dan in allerlei posities en met allerlei outfits op de foto te krijgen. Maar ik vind deze foto's echt wel SUPER hoor, zo met de mama en papa erbij, een andere invalshoek en zeker de moeite.
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooo kei mooi dat het maar snel zomer is !!
  wou de zus niet mee op de foto ?
  ilona

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ooooooh, wat een prachtige, volmaakte baby, met stralende ouders! en door een superfotograaf op de gevoelige plaat vastgelegd!!!! proficiat!
  groetjes, Hilde
  http://doorhetoogvan.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen