donderdag 14 maart 2013

Little house on prairie baby

Enkele jaren geleden fotografeerde ik het huwelijk van Myriam en Elias, afgelopen weekend mocht hun dochterje Rania op de foto! (trouwens mijn 9de halfbloed-newborntje; ik blijk daar iets mee te hebben?) Fijn om deze mensen nog eens terug te zien, hoewel dit kleintje weer niet één van de makkelijkste was! Ben echt grote fan van borstvoeding geven, maar het lijkt wel of dat de minst makkelijke zijn om al slapende in poses te krijgen!? Rania was dus ook zo ééntje; graag aan de borst of in mama's armen! Het is dan toch nog eventjes gelukt wanneer mama Myriam even was weggegaan, voor sommige baby's lijkt het blijkbaar beter te werken als ze hun mama niet voelen of ruiken! En, lijkt Rania niet net uit de 'Little house on prairie' te komen met deze kapjes en mutsjes? Ik had wel liever de achtergronden gewisseld, maar met zo'n kleintje die bij het minste wakker wordt, ben ik al heel tevreden dat dit me gelukt is!


Myriam, bedankt nog voor jouw gastvrijheid en het vertrouwen dat je in mij had toen ik het even helemaal van je overnam!

9 opmerkingen:

 1. Wat prachtig zijn je foto's geworden, ondanks het snelle wakker worden.
  Ik bekijk je blog al een tijdje via mijn zus in NL (Pike Street), maar kijk nu lekker mee via m'n eigen blog. (in de usa) :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankuwel! Heb jou inderdaad al eens tegen gekomen op de blog van je zus! Ik ga zeker eens een kijkje nemen op jouw blog!

   Verwijderen
 2. Op de foto's ligt Rania er zo ontspannen bij dat het bijna niet voor te stellen is dat het veel tijd en geduld kostte om haar zover te krijgen! Wederom een prachtige serie!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankuwel Ingrid! Je zou eens achter de schermen moeten kunnen kijken van zo'n newbornshoot!

   Verwijderen
  2. Misschien is dat wel een idee, om ons iets van achter de schermen te laten zien? :-)

   Verwijderen
 3. aah wat mooi weer!!! je newborns blijven mijn favoriet!!

  BeantwoordenVerwijderen