dinsdag 28 mei 2013

Liyana

Weer een lente-kindje met een bijzondere naam: Liyana, wat zacht en aardig betekend. Geboren op de verjaardag van haar mama, een mooier cadeau kon mama Imane zich niet voorstellen! Dit kleintje van zes dagen oud lijkt een geboren model, al heel snel nam ze geweldige poses aan en gaf me haar mooiste lachjes! (het is dan ook het nichtje van dit kleine vlindertje) Maar na een tijdje kreeg ze wat sterallures en liet ze af en toe op haar wachten en nam ze ook de nodige pauzes om te drinken...(daar leek even geen einde aan te komen). Ook nog bedankt aan de super geduldige papa die me assisteerde, voor jullie openheid ,  gastvrijheid en voor het delen van de foto's op mijn blog! Bijzonder fijn om jullie te ontmoeten!

3 opmerkingen:

 1. wat een geweldige shoot weet ilse!De poses, attributen en de glimlachjes!! Geweldig om de nieuwste aanwinst in de familie zo gefotografeerd te zien. You truly are the best!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een dotje zeg! En hele leuke props! Super lente gevoel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Twee van mijn trouwe fans!

  @Nassira: Danku! Was ook leuk om jouw familie te leren kennen!
  @Aurelie: Ja, die props voor die lentebabytjes zijn wel leuk hé! Je weet het nu wat je te doen staat (na advies van zoonlief) zorgen voor een lente-baby!

  BeantwoordenVerwijderen