zaterdag 2 november 2013

Takchita d'Anvers autumn-shoot

Met heel veel plezier was ik weer van de partij voor een fotoshoot van Takchita d'Anvers hun nieuwe collectie! De vorige keer werkte ik dit retro-theekransje uit, daarvoor gingen de ontwerpers voor glitter en glamour en deze keer legde we al onze ideetjes samen en kwamen we tot dit, een avontuurlijke shoot op verboden plaatsjes! Dankuwel Naima en Fatima voor steeds weer die fijne samenwerking en het vertrouwen en dat jullie ook open staan voor mijn stylingtips! Ik kijk al uit naar de volgende...die ideetjes borrelen al weer in mijn hoofdje! En wil je graag een mooi Arabisch avondkleedje huren, dan moet je hier zijn! Die met de retro-kraagjes zijn alvast mijn favoriete kleedjes!
 
En hoe het er achter de schermen aan toe ging, kan je hier zien. Voor de laatste kleedjes kregen we te voorduren met een zware regenbui, waardoor ik geen optimaal licht meer had en de beste locaties kon nemen. Even overleggen met de twee ontwerpers...dan maar in een bushokje!
 
 
Met dank aan Ikram Elkhalfioui van het Takchita d'Anvers-team voor de leuke foto's achter de schermen!

1 opmerking:

  1. Ik vindt de ligging in combinatie met de arabische stijl heel mooi samen matchen. Alleen vindt ik dat die all stars ( sportschoenen) niet echt bij de jurken passen, om dat dit de charme van de jurk te min doet. De jurken komen dan niet tot hun recht. En ik zie ook niemand deze jurken met sportschoenen dragen naar een feest? Dus mogen de sportschoenen van mij wegblijven. Ik weet dat men iets nieuws wilt uitvinden om het te presenteren, maar ik vindt het maar niets met de sportschoenen. Voor de rest zijn de foto's mooie getrokken, en vindt ik de locaties geslaagd.

    BeantwoordenVerwijderen