donderdag 9 augustus 2012

En route 13

Dit is echt waar de laatste keer dat ik het over...je weet wel dat' Frankrijk-verhaal' ga hebben! Nog enkele laatste (echt waar) fotookes van onderweg, ja, vier verschillende bestemmingen/tussenstops en zoveel uitstappen! Je wil niet weten hoeveel keer we de GPS opnieuw hebben moeten instellen, hoeveel keer we onderweg gestopt zijn om te pick-nicken, hoeveel keer we een 'office-de-toerisme' zijn binnengestapt en waar een tamme kraai bijna weg was met onze kaart van de Var-regio. Het was dus steeds inpakken en wegwezen...maar zo ziet ge wel veel hoor!


En na 18 dagen is het echt wel gedaan met het mooie liedje, en route, terug naar dat Belgenlandje, en hoe dichterbij dat landje hoe meer wolken! En nu is het echt gedaan, ge gaat het de volgende dagen moeten stellen met foto's van hier aan de zee en de moestuin en o, ja...dat verjaardagsfeestje van de dochter!

1 opmerking:

  1. Ge-wel-dig!!! Ik ga lekker verder lezen zo genieten...IK hou ook zo van la douce France en dat zie je op mijn blog (ahum augustus ;-))

    BeantwoordenVerwijderen