dinsdag 13 november 2012

Leaves & colors

Deze herfstfoto's staan ook al een tijdje te wachten op een plaatsje op mijn blog. Ligt het aan de drukte en dat alles me voorbij gaat of zijn het de seizoenen die weer op hol slagen, maar dit jaar heb ik echt wel het gevoel dat ik iets van de herfst heb gemist en gaat het allemaal zo snel!? Vorig jaar zoveel en zolang rode paddestoelen met witte stippen gezien, de blaadjes bleven oneindig lang rood zien, dit jaar zo weinig kastanjes en eikels op de grond terug te vinden...of ben ik zelf op hol aan het slagen? 
3 opmerkingen:

 1. Prachtige herfstfoto's Ilse! En die paddestoelen, met rode hoed en witte stippen.... zag ik nog nooit.... Wie weet volgend jaar...
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo,

  Ik heb grote bewondering voor mensen die duidelijk een eigen stijl hebben gevonden. Ik vind je foto's prachtig, alleen al omdat ze heel origineel zijn. Zelf ben ik hobbyfotograaf die nog volop aan het zoeken is naar mijn eigen stijl. Als je tips hebt, laat maar komen!
  Ben je professioneel fotograaf?

  Groetjes,

  Liesbet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooie ik houd zelf niet van het vochtig seizoen maar wel van de prachtige kleuren die je nu krijgt door al het verschillend bruin.
  Zeker als de zon erop schijnt,weer goed om ontwerpjes mee te beginnen maken!!!!

  BeantwoordenVerwijderen