maandag 19 november 2012

Merry merry Issaya

Op haar newborn-fotoshoot had ze niet echt zin om mee te werken, maar zeven maanden later doet Issaya het fantastisch op haar eerste kerst-shoot! Issaya haar nana kwam weer een handje helpen en nam haar hondje Biba mee als entertaiment voor Issaya (zij is verzot op Biba en zijn dansjes). Gelukkig kunnen jullie niet mee kijken achter de schermen, best wel grappig als je mama Kemberly en nana alle liedjes hoort zingen en maar alle soorten gebaren ziet maken voor kleine Issaya, Biba die door het decor loopt of zich in het midden van de setting legt om een slaapje te doen! Maar ik geloof dat Issaya ook zonder Biba een heel vrolijk meisje is, en voor de feestdagen is ze alvast helemaal klaar! Het was fijn om nog eens in dit gezinnetje te fotograferen!


Met dank aan mijn liefste mama voor het gehaakte kerst-haarbandje en het mee uitvoeren van al mijn ideetjes! Binnenkort een nieuwe lijn met gehaakte newborn-accessoires!

5 opmerkingen:

 1. Die eerste met dat hertje: zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ho hoe schattig echt goed gedaan,een kerstkindje op en top en voor haar eerste verjaardag komt er iets nieuw aan maar dat verklappen we nog lekker niet,mijn dochter en ikzelf weten het en jullie kunnen alleen maar raden !!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh Nadine,ik wil je echt 1000x bedanken voor al die prachtige dingen die je maakt,echt fantastisch van je! U dochter trekt dan ook waanzinnig mooie foto's! En met jouw hulp krijgt ze juist wat ze in gedachten heeft ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kemberly mama Issaya ;)19 november 2012 om 23:49

  Altijd super tevreden van jullie werk ;) ooooh lala kan al ni wachten tot Ilse terug komt met jouw nieuwe dingen ;) groetjes xxx

  BeantwoordenVerwijderen