zondag 2 december 2012

Ouderwets pannenkoeken-feestje voor DouniaAfgelopen woensdag was het de kleinste haar verjaardagsfeestje, euh...de kleinste, ze kan haar vanaf nu ook 'tiener' noemen! Gedaan dus met kleintjes in huis, maar toch zag ze zo'n ouderwets knutsel-en pannenkoekenfeestje nog helemaal zitten en gelukkig haar vriendinnetjes ook! Thema van dit jaar: 'pannenkoekenmeisje', er werden dus heel wat pannenkoeken afgebakken door mij en de bomma! Terwijl de meisjes hun buikjes vulden en een mooie ster knutselde voor in de kerstboom, vindt Nijntje zijn plezier in de ballonnen en mist geen minuut van het feestje!


En wanneer niemand het in de gaten heeft sluipt Nijntje weg van het feestje en gaat ook even zijn buikje vullen! Ook al is zijn bakske vol met eten, het is toch leuker om het stiekem te gaan pikken, niet?

4 opmerkingen:

 1. Blijkbaar hadden de meiden er veel plezier in en daar gaat het om. Overigens nog mijn hartelijke felicitaties voor deze tiener ;)!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch zo lief en schattig die verjaardagsfeestjes, dat mis ik nu wel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat Dounia! Wat een leuk idee is die pannenkoekentaart. En dat gele ventje dat blijft terug komen vind ik ook zoooooooooooo schattig.
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen