zaterdag 26 januari 2013

Ilona in blijde verwachting 1

Na de newborn-reportages in een nieuw kleedje te steken, begin ik nu ook met iets nieuw voor zwangerschap-reportages: drie korte reportages rond de derde, zesde en negende maand van de zwangerschap samengebundeld in een kleine mini-album. Dus vandaag trotseerde ik de koude en sneeuw en trok ik naar Malle voor  de eerste zwangerschaps-shoot van Ilona, die in blijde verwachting is van haar tweede kindje. Wordt dus vervolgt, en de lieveheersbeestjes...die zullen als een rode draad door de drie reportages heen lopen.


Dankuwel Ilona voor je medewerking, de moeite die je deed, de koude die je trotseerde daar in dat magische winterlandschap! Het was fijn om jou te leren kennen en ik kijk alvast uit naar de tweede shoot , ook om kleine Renske te ontmoeten!

8 opmerkingen:

 1. het was al die moeite en koude echt wel waard het resultaat is SUPER ! dank je

  Ilona

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie serie foto's! Eerlijk gezegd viel het mij wel direct dat er geen lichamelijk/rechtstreeks contact is tussen moeder en kind (hand of handen op haar buik) en miste ik dat wel, maar misschien laat je hier niet alle foto's zien en heb je dat wel bij je andere foto's.

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Die heb ik inderdaad wel, maar heb mijn favorieten eruit gekozen en wetende dat ik met Ilona nog 2 shoots te gaan heb op 6 en 9 maand, met al een iets dikker buikje waar ik nog meer de nadruk op de buik kan leggen, ik moet ook nog wat in petto houden voor de volgende!

   Verwijderen
 3. Heel mooi!! Jammer dat ik nog zo'n traditionele foto's heb...ik had je vroeger moeten leren kennen ;) Grtjs Aurelie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankuwel Aurelie! Ik ben inderdaad niet echt voor die typische traditionele foto's, en wie weet als er ooit nog een derde komt...?

   Verwijderen
  2. Haha, wie weet :)

   Verwijderen
 4. Erg leuk als je het foto-album van je spruit met dit soort foto's kan beginnen!

  BeantwoordenVerwijderen