maandag 1 april 2013

Issaya's little fairytales

Het is niet de eerste keer dat Issaya op mijn blog verschijnt! Ik fotografeerde haar als newborn al en toen ze  net ietsje ouder was dan zes maanden voor haar eerste christmas-shoot. Ondertussen is dit kleine meisje een jaar en was het tijd voor haar first birthdayshoot! Het moest iets fleurigs worden met heel veel bambi's, zo fijn dat mama Kemberly steeds weer openstaat voor al mijn ideetjes en dat ze helemaal mee gaat in mijn sprookjesverhaal! Ik neem jullie ook graag even mee naar Sneeuwwitje, Alice in wonderland, Prinses op de erwt, Bambi en heel veel bloemetjes en vogeltjes... Van de mooie verjaardagstaart en appel moest Issaya toch maar niks weten!


En sommige kleintjes willen ook wel eens langs de andere kant van de lens zitten en kruipen dan zomaar even uit heel het decor en setting, even een check of er nog niet genoeg leuke beelden zijn!? Met dank aan mama Kemberly voor de leuke foto achter de schermen en aan de nana voor de hulp en het geduld! 

4 opmerkingen:

 1. zo weer mooie foto's van ons Issaya, knap gedaan xxxx tante Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super mooie oogjes!! mooi ideetjes ook <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prinses! Zo wil ik ons Mariloutje tegen november ook wel zien! En onze stoere broer moeten we ook eens in de spotlights zetten! Heel knap gedaan! Voorzie jij het hele decor zoals hier of is dat mama's taak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankuwel!

  De ideetjes en decor daar heb ik zelf voor gezorgd, maar er mogen altijd eigen spulletjes bij (die heb jij zeker Aurelie)! Iets nieuw vanaf nu is ook 'First birthday-shoot', later meer erover!

  BeantwoordenVerwijderen