woensdag 4 januari 2012

So lucky to be born

Wat leuk om het nieuwe jaar te mogen starten met een fotoshoot van dit kleine wondertje Matz! Niet alleen wonderlijk mooi, maar zo'n lieve en rustige baby! Om bij weg te smelten!


Waarbij nogmaals dank aan mijn lieve mama voor het breien en haken van alle babyprops! Zij zorgde ook voor deze unieke en originele "prins-op-de-erwt"!


Het was ook enorm leuk om samen te werken met deze lieve trotse ouders Charis en Gert! Ik wens het gezinnetje nog een hele mooie toekomst samen en dat ze nog heel veel mogen genieten van hun kleine wondertje!

9 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige foto's, mijn mond zakte een beetje open van verbazing hoe leuk dit prachtige propje op de foto is gezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heeeeeeeeeeeeeeeeel mooi Ilse, hele sterke foto's...én attributen! Een hele grote bravooo! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. woohoew !! knap ventje, mooie ouders ,knap materiaal en super mooie foto 's !!! I like it! ben fan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ilse een vraagje, als jij zo'n shoot doet, waar vind die dan plaats?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Amai heel mooie reportage met een super mooie baby heb jij weer goed gedaan.U zus als meter zal er fier op zijn dat jij van haar petekindje zo mooie foto's hebt gemaakt!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reportage vind ik de mooiste die je al gemaakt hebt, en ik had nooit verwacht dat je nog mooier kon dan dat je tot nu toe al laten zien hebt, dus een welgemeende dikke proficiat!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O Ilse! Wat heb je PRACHTIGE foto's van dit wondertje gemaakt. Maar heb je Matz(heel mooie naam ook trouwens) echt aan een tak in een gehaakt net gehangen en is die daar gewoon doorheen blijven slapen???? Had je met mijn drie wakkere babies gewoon nooit moeten proberen ;-)
  Ook proficiat aan de mama en papa én aan je mam voor het haken en breien van alle babyprops.
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo leuk al die reacties, bedankt allemaal!
  @Sariitha: Altijd binnen de 2 weken nadat de baby geboren is zodat hij nog goed plooibaar is en nog niet te beweeglijk is en bij de baby thuis in zijn eigen omgeving, dat is het meest ontspannende!
  @flowersandhome: Inderdaad, de ouders hebben de tak vast gehouden, dat hebben we helemaal op het laatste gedaan, hij is wel niet blijven slapen, na een tijdje is hij beginnen wenen, vandaar dat die met de tak en het net heel snel is moeten gebeuren! Maar voor de rest een super brave en makkelijke, had ik inderdaad ook niet moeten proberen met mijn 3 wakkere baby's!

  BeantwoordenVerwijderen