donderdag 20 december 2012

Fleurtje en Sterre

Gisteren had ik nog een laste-minute reportage ter gelegenheid van Sterre zijn eerste verjaardag en een foto voor in deze kerstkaartjes! Mama Valerie liet me kleedjes, schoentjes en accessoires uitkiezen, ik mocht ook iets leuks doen met Fleurtje haar haartjes...dan ben ik in mijn nopjes, als ik maar kan stylen! Ik kwam met een paar zakken styling-spulletjes, maar ook bij Fleurtje en Sterre waren er heel wat leuke accessoires te vinden! Ook de retro-zetel uit het tuinhuis was perfect voor de setting, tijd om erin te vliegen! Maar helaas kwam Sterre huilend en met koorts uit zijn bedje, Fleurtje deed heel erg haar best, maar ook zij voelde zich niet zo lekker! Dat kan in deze wintermaanden nu éénmaal met kleine kindjes gebeuren, maar de fotoshoot moest doorgaan, teminste als de kerstkaartjes nog voor de feestdagen moeten aankomen! Ik hoop dat enkele foto's mama Valerie toch kunnen bekoren, haar vrees voor geen één bruikbare foto was nogal groot!

Fleurtje: je hebt dit bijzonder goed gedaan hoor, ook al was je nog een beetje ziek en wat moe, ik hoop dat je toch een beetje genoten hebt om even roodkapje en prinses op de erwt te zijn! Toen je mij een toren van kussens zag maken en niet goed begreep wat het moest voorstellen, heb ik jou snel het verhaaltje van de 'De prinses op de erwt' verteld, maar hier kan je het hele verhaaltje beluisteren!


3 opmerkingen:

 1. Er zitten toch veel mooie foto's bij hoor, vrolijke kleuren heb je gebruikt.

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waauw wat ben ik trots op mijn kinderen... inderdaad doordat ze zich niet lekker voelden ben ik toch zeer blij met dit mooie resultaat!
  Alvast enorm bedankt voor het geduld!
  Voor jullie ook fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heeeeeeel moooie foto's amai!superschattig,fleur en sterre, goed gedaan!!!! x charis

  BeantwoordenVerwijderen