zondag 16 december 2012

Magical winter queens

Ergens half november dwaalde ik met mijn dochters langs onze moestuin en het omringende bos en vijver, het was een grijzige en nogal een mistige dag, maar dat paste perfect in het plaatje! Al een tijdje spookte er weer van die ideetjes door mijn hoofd en dan moet ik ze gewoon uitvoeren, kost wat kost. Enkel een paar modellen nodig, je raad zeker al wie het slachtoffer geworden is; inderdaad mijn dochters! Maar die zijn er mee opgegroeid hoor, ze kennen hun mama en haar ideetjes ondertussen al! Ik heb dan een bepaalde sfeer voor ogen en het is fantastisch hoe ik dat bij mijn kinderen kan overbrengen en doorgeven, ik neem ze helemaal mee in mijn emotie en mijn verhaal en ze leven zich volledig in, zonder weinig woorden voelen ze aan waar ik naar toe wil! Ik heb ook iets met dat magische sfeertje, van dromerige taferelen die net uit een sprookje lijken te komen, dat konden jullie eerder hier en hier al eens zien en in tal van andere reportages kan je van die kleine dromerige elementjes terug vinden. (ik laat me dan ook graag inspireren door deze en deze films) En als ik  naar mijn drie magische winter-koninginnen kijk, krijg ik een intens warm en gelukkig gevoel van binnen, zo trots op hen, fier dat ik hun mama mag zijn, dankbaar voor dit Godsgeschenk, zo mooi en bijzonder dat ze zijn, maar tegelijk ook zo kwetsbaar, fragile, broos en onschuldig in deze grote wereld...beelden die een plaatsje krijgen op onze kerstkaarten voor dit jaar!


Wens jullie voor 2013 heel veel magische momenten en zonder je af en toe eens helemaal af van deze grote wereld en laat je meenemen in jouw fantasie-en droomwereldje!

3 opmerkingen:

 1. Wat een mooie serie! Voor jou en je gezin ook fijne feestdagen en een gezond, sprankelend en inspirerend 2013 gewenst!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig Ilse! Moest wel even glimlachen toen ik je verhaal las. Gelukkig heb je drie dochters. Onze zonen hadden en hebben een rijke fantasie en die konden ook al zo in een verhaal opgaan maar dan toch net niet dat dromerige maar eerder ridders en piraten en o ja, ontdekkingstochten in de tuin, helemaal gecamoufleerd. Gewoon een andere invalshoek zeg maar ;-) Maar altijd fantasierijk, zo belangrijk. Een fantastisch 2013 gewenst!
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! En dat die Damhertjes gewoon meeposeren - straf! :-)

  BeantwoordenVerwijderen