woensdag 4 april 2012

Issaya, een meisje vol temperament...

Gisteren had ik een heel eigenzinnig babytje voor mijn lens, ééntje met een sterke wil en karaktertje! Zwoegen, zweten, tranen en heel veel tijd en geduld heeft het gekost om van dit nieuwe leventje toch maar enkele beelden te kunnen maken! Issaya had duidelijk geen zin in een fotoshoot, ze weet al heel goed wat ze wil en vooral wat ze niet wil ! Na heel wat pogingen en veel moeite wou deze lentebaby dan toch wel heel eventjes pronken in mijn eigen ontworpen fleurige lentenestje en als roodkapje en konijntje...


En dan ook nog héééél eventjes in een Paasnestje...


Uiteindelijk vond ze het gewoon het fijnste om dit samen met haar mama te doen al dat poseren, waarschijnlijk vertrouwde ze gewoon op de ervaring van  mama Kemberly, die dit heel gewend is als model en trouwens al meerdere keren voor mijn lens heeft gestaan.


Het fotograferen van die kleine wezentjes vind ik super leuk, maar vooral ook het ontwerpen en bedenken van nieuwe ideeën is gewoon fantastisch om te doen! Er zijn op internet al zoveel dezelfde baby-accessoires te vinden, ik bedenk dan ook graag nieuwe en originele baby-accessoires en thema's waardoor mijn babyreportages ook iets unieker en persoonlijker worden. Hiervoor wil ik mijn mama nog eens extra bedanken voor zo snel mijn ontwerpen uit te voeren, ondanks dat haak-en breiwerk bij haar normaal gezien een bezigheid is voor in de herfst en winter. Ook nog een dankwoordje voor de roodkapjescape die mijn buurvrouw maakte en voor blogvriendin Mama Ilse die alle haak-accessoires volledig naar mijn wens heeft gemaakt, voor haar perfect aanvoelen wat ik juist bedoelde qua vorm en kleur, haar enthousiasme, raad en vriendelijkheid en me zelfs weer kriebels heeft doen krijgen om te haken, al zijn dit tot hiertoe wel de eenvoudigste haakwerkjes...zoals een dekentje, maar super leuk om na jaren letterlijk de draad weer terug op te pakken!


Opweg nu naar het volgende ontwerpje van de zomernest...

6 opmerkingen:

 1. Ik kan al haas niet meer wachten tot ik mag langskomen :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoonlief kijkt mee en zegt: "Een paashaasbaby!"
  Weer heel mooie foto's! En zo fijn om te mogen genieten van zo een lieve mensen om je heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige foto's van dat schattige paasbabietje! Geweldige haakaccesoires, dat komt er bij mij niet zo van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super seg! En dan mag haar boeleke daar binnenkort ook eens in? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. knap gedaan zussie en mamsie !! :-))) xxx

  BeantwoordenVerwijderen