dinsdag 8 januari 2013

Marilou

Tussen alle drukte door, de reportages, het ontwerpen van Kerstkaartjes en ook nog een beetje werken aan mijn nieuwe website, heb ik ook nog een nieuwe lijn met newborn-props ontworpen voor 2013. Met ongelooflijk veel dank aan mijn liefste mama die al mijn ideetjes waar maakt met haar haakpen en breinaalden (en dit zonder boeken of patronen)! Na wat wegdromen, babyfoto's uit de jaren '50 en sprookjes-elfjesland-taferelen die me inspireren, wat schetsen, zoeken naar de juiste wol en kleuren stel ik met trots mijn nieuwe newborn-collectie 2013 voor!

(Oud retro-lint op de vierde foto is een aanwinst uit de kringloopwinkel uit de Ardennen)

Baby Marilou mocht als eerste met enkele van de nieuwe baby-props op de foto! Wegens de drukte, vakantie en feestdagen lukte dit pas zes weken na haar geboorte, met als nadeel dat Marilou last had van huilbuien en krampjes. Gelukkig kon het kleine meisje rekenen op heel veel geduld van haar mama! Slapen zat er niet echt in (terwijl de kat wel uren in dromenland lag), ook mijn relaxatiemuziekje, een bries van lavendel-olie en het warme kersenpitkussentje konden dit kleine meisje niet echt tot rust brengen! We hebben ook lang niet alles kunnen doen, maar het leverde toch nog enkele leuke foto's op...nu kan mama Aurelie haar favoriete foto kiezen voor op het bedankkaartje van Marilou haar doopfeest. Het was fijn om kennis te maken met dit gezinnetje uit Essen en super leuk dat ze ook helemaal weg zijn van retro!

5 opmerkingen:

 1. Een dutje zat er dan misschien niet in, maar verder heeft deze dame zich voorbeeldig gedragen! Super leuke foto's heb je gemaakt!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattige foto's Ilse en wat een prachtige mutsjes en kraagjes!!
  Er spreekt zoveel liefde voor je wat je doet uit
  <3 Linda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Linda! Het is een heel mooi compliment, wat fijn dat jij dat opmerkt en zo aanvoelt! Ik doe dit inderdaad met heel veel passie<3!

   Verwijderen
 3. Daar zitten weer pareltjes tussen, al vind ik de sfeer van die eerste schetsen het leukste!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op de 20ste foto waar het hoofd van de baby op de schouder rust, daar vind ik de blik in de ogen fantastisch!

  Groetjes,

  Liesbet

  BeantwoordenVerwijderen